Saturday, May 22, 2010

emphh.

Assalamualaikum. Lama nya tak type. blog pn kekadang pvt.kekadang tak.pada yg kalau puspa pvt tp nk puspa allow bak mai email. mail me at lovepuspa@gmail.com okay? :))

lately.saya terfikir. kalau dh kawen baru kita tau jodoh kita.kalau kita usaha bagai tk mau pn.kalau dia bukan utk kita. so dia bukan utk kita.hari hari doa ckp "moga dijumpakan dgn jodoh yg baik.boleh bimbing ke arah kebaikan.boleh syg keluarga sy.boleh syg sy.tp Allah selalu no 1 utk dia".

tp.seru tu tkda la =(.

hm. lately. kawan kawan ramai yg kawen mengejut.tp semua lepas love hurt. aku pn love hurt jugak.lg byk kali =(.lately ada yg btunang bulan ni.bulan 7 nk kawen. ada yg dua bulan lepas tunang minggu depan dh nk kawen (okay i pegi). congrats korang.honestly.hr tu kena jaga bengkel LA21.pstue.tgk ada satu pegawai ni ngandung.pstu dia cantik sgt.nak ngandung jugak!

:(.

nk ada suami.nk ada rumah sendiri.nak ngandung.nak ada anak.nak smayang jemaah ngan suami... yela.agak nya age 25.mmg dh mula serius pasal hidup.baru betul nak rasa HIDUP.nak belajar HIDUP.pada yang tak paham tu.tutup mata jela.abaikan.saya mmg mcm nie.okay.bye.

notes : doakan sy okay?.haih sy takut la.sy takut tk pernah ada org serius dgn sy.semoga sy dilindungi.dan kalian juga sentiasa dilindungi.Ameen.


video

3 comments:

sabrina.h said...

insyallah..jodoh smua Allah dah tentukan utk kite,cuma lambat dgn cepat jer...insyallah puspa akan dpt jodoh yg baik2 & anak yg comel2 cam awk pki tudung tue..comeiiii lote...take care puspa...lep biu ;)

dobot said...

Have a bless baby. Sumpah, comel.
Cantikkkkkkkkkk
:D

puspaSARI. said...

cabie : :). wee.tu la.tp blm officially pkai. ofis lately byk buat tahlil,bc yassin,program islamic .bila ada je.pkai tudung pn semangat je kekemas :DD.hihi.kalau dh officially pkai kte btau.:D.thanks doa sab.awk kenal kte dr unisel lg kan.awk tau luck kte kann =(. i wish ada org yg serius.scary sab scary.tp tk boleh mengalah. semoga doa awk terus mengiringi puspa.thanks!:)) (eh cam pjg plak :P)

dobot : thanks ya. tp blm officially.tu sbb ada tahlil.doa doa kan ye.tq dik :).