Monday, July 27, 2009

hai kawan baik! :D.

suhana.

dlm 4pm.susu cal.suara tkde semangat pn.shit.aku yg tgh crack pasal love(time tula tapi.skrng tk).tgh crack pasal keje(smpai skrng crack pasal keje :p).trus jd lost :(.risau gila kt dia nie. hm. jumaat tue.su ckp dia kena operation.aku sedih plak.ksian kawan aku nie. byk dugaan dia.nnt kau lagi besa.kau msti seorang yg sgt strong.sbb macam macam kau rasa time kau muda .. kuat semangat su. esoknya.aku laju2 nkg tgk kau.pstu nk kasi kau bunga. :D. sbb aku nk kau terapi dgn bunga.bunga kan alam :p.alam sgt peace yo!. pstu dgr su mntk belon comel tu.haha. aku cr kan pastu kasi dia belon comel tue. apa saja utk mu syg. asal kau sehat.asal kau hepi. tah kenapa aku takut bila tgk kau sakit.takut gila. tp semalam teman kau til 9pm tue. keadaan makin stabil.even aku tau stil sakit.tp semakin pulih :D.kuat semangat kay! :). aku sayang kau!

dira


kira.dr jumaat aku risau pasal suhana. esoknya(sabtu) jaga suhana.sudden pagi ahad.dpt tau dira tgh lahirkan baby. ha. skali tau dia kena operation. aku risau.terus risau.smpai daus(suami dira) ckp puspa dira dh slmt lahiirkan baby. Ameen :D. hepi gila.tk saba saba nk jmpa dira.tp daus ckp dtg at 5. "baik bos".. kira nk tunggu 5pm tu.aku rasa nk kasi bunga kt dira.ok. aku pn cari bunga lagi :p. hahaha. bila jmpa dira dia cerita pasal mcm mana nk keluar kan baby. aku rasa mcm gila scary.tp tu pengalaman paling best dlm hidup kau.yg org blm kawen mcm aku tk rase lg.uh scary.. semua perempuan mmg kena mcm tu kan.(tarik nafas.itu bestnya jd perempuan.kan dira) :D. chil.lpas ni .kau ada baby utk kau main ..hero ..bestnya :D.hihi. slalu la aku lepak rumah kau :p.. dia kena panggil aku puspa. TANAK AUNTY (gila kuasa) :P
ada satu part.aku pn cam terharu.bila dira ckp
"aku nanges bila aku dgr anak aku nanges"
:) sweeeeeeetttttttt...

_________________________________________________

bila jadi benda benda mcm ni. sumpah.aku rasa aku syg gila korang.nk jaga korang.aku nk korang hepi.tkde satu detik pn aku nk nampak suffer kt korang. bila aku rasa korang tk boleh gelak. bila aku tgk korang sakit. aku jadi takut.skrng aku tau takut kehilangan..
janji dgn aku.slalu hepi ok.jgn sakit sakit su.
dira. congrats. jgn ckp sakit byk kali. nnt lg satu hari.sakit kau hilang tue dira ...skjp jek.tgk baby.bleh kasi hapines yg hilangkan sakit kau :D. uuuuu bestnya :))).

janji.kawan smpai bila bila.janji sayang aku hari hari..

mwahs!.

p/s: sabtu ahad aku kt hospital je wey. 1st time jd cani. fikiran aku risau je sbb bff aku kt hospital dua dua.serius 1st time jd mcm ni. hr ni akhirnya aku kena flu.batuk.demam.aku rasa sbb lepak hospital.kena aircond.sejuk :p. tp mcm puas hati gila.sbb jaga susu.dan share hapines dgn dira. mmg antara perkara tebaik dlm hidup aku :D.lovelovelove ..

9 comments:

seLusUr dUniA IndaH said...

u r sO kiND

kaK PUspA..

HUhu

lalala :D

sabrina.h said...

puspa mmg suke jg org sakit kt hspital kan ;) klau korang nk tau ms sab bersalin pun dia yg jg sab ms family & husband sab blk rumah...puspa sgt sweet okeh ;p (sila jgn bangga cik puspa) hahahaha nnti awk bersalin sab plak jg awk ye puspa....

AjuA said...

ish.. ingat kat opis je. kat hospital pun kelakuan sumbang jugak. ish..

puspaSARI. said...

selusur : :)

cabie : haaa.cabie dlu kt kolej awk slalu je jaga kite.. turn i sampai la bila awk dpt baby tue.hehe. bila lg sy boleh jaga awk.kalau bukan time time hepi camtue :D.. suka gila dpt jaga bff. hehe.nk jaga awk lagi.pstu nk kiss baby awk bebanyak .awh awh.ee nak je awk jaga kite.ekeke.imissyou ni.nnt nkg uma awkkk :D.

ajua : eleh.u jeles.wek!

su said...

puspaaaaa saya sgt sayang awak!!! ...terima kasih sebab jadi kwn yg sgt2 baik..(nak nangis baca tau) :p
u are always the first person i've think bile2 pun (wah mcm org becinta pulak)hehe!!! :p thanks sgt2 aku akan cuba cepat2 sihat tuk kau! iloveyou ok :p

puspa said...

su : hehe.jgn nanges. ee.susu dh bace ah (i loike ) .. most welcum yang. gud.be strong.cpt sehat.cpt kuat.pasni bleh chil mcm biasa. i tak saba tau. mwacks mwacks!!

AjuA said...

omg korang ni

sue said...

2 laaa...nak lepak2 xsaba nihhh..bak kate hana nak g melaka kan...haha

ehh ajua 2 jelous 2 ;P

puspa said...

ajua : msti ah.baru ah lesbo wey :p
su : ha :D.