Tuesday, May 19, 2009

Pernah ada prasaan LOST?

aku ah tuu.

aku lost.bila aku diberi ruang utk ada prasaan down.dn akhirnya lost.

aku tak manja.
tp aku suka tanggungjawab.
aku suka prasaan tue.

aku suka prasaan tertatur.
aku suka bila ada org ada rasa tanggungjawab.
mcm mana mama dgn abah.ada rasa tanggungjawab utk terus jaga aku.
mcm mana diorg terus sabar dgn aku.

aku suka prasaan teratur.
terus terang kt sni. aku ni kurang teratur.
cth :-

-meja aku besepah. bila keje aku btambah lg besepah lah meja aku.
- tak reti susun brg. aku kemas mcm mana pn.aku tk pnah rasa tu terbaik aku buat.(tp aku ada usaha ke arah kekemasan)
- kereta aku waktu zaman zaman adidas run bulan 8 last year.besepah gila. aku kemas bila hbs program.(even time tu aku penat mcm nk mati.tp aku ajar diri aku.utk kemas puspa kemas.itu terapi. lepas kemas.kau koma.yes.lepas kemas aku koma.mak aku risau tgk aku time tu ;p)

senang cerita.aku mmg tk teratur.dn aku slalu ajar diri aku utk teratur.
aku selalu harap.ada org akan aturkan aku.remind aku utk jd teratur.

aku tak jumpa.

emo gila entry ni.
tp tgn aku laju je type.
kalau rasa bosan.
jgn baca lah.
bye.

2 comments:

Jay Izzati said...

sudah baca. comey je.. sy pun camtu gak...ahaks

tp usaha nak 'mengatur' diri tu mmg bagush deh

lalalala

puspa said...

j : hm. sama kan. aa aa.usaha kena ada.atleast mencuba.drp tidak :))