Monday, January 19, 2009

INGAT LAGI BET YANG AKU WAR WAR KAN?

nah. ini utk aku (^-^)


thanks.
maaf. aku hilang kan mood kamu.sbb bet ini.
ye aku dpt bayangkan chelsea fc.tepaksa membeli barangan man utd. aku ganggu emosi kamu. maaf.(aku ni baik tau mintak maaf).
tp sbb kita tknk broke perjanjian.kau dgn rela.beri aku itu.yeh. kau cool.

lepas ni fikir panjang panjang.kalau kita bet lagi.hahaha.

oh dan aku edit entry di bawah ini (entri semalam).supaya jadi lebih sopan
=p.
tengkie murad. kau cool lah! (^-^)//

2 comments:

Oxygen-Me said...

Ms. Puspa.. Haha.. Gila best buat bet macam tu! Huhu.. I was betting with my cousins (CHELSEA) and uncles (LIVERPOOL).. I tak mintak ManU merchandise from them pun (but now I regret! Heh..) but they HAVE to belanja me SATAY KAJANG! Huahua.. Makan sampai muntah sebab gila banyak! Huhu..

*Nak hi-5 lagi sebab you got the ManU flag.. Hehe.. Cool gila! =P

puspaSARI said...

oxy : ehe. nk tmbah collection man u. bet man u pnye stuf . best o.ehhehe.

*okek.sep sep ;))