Wednesday, December 17, 2008

Semalam pegi gym hari ni badan sakit2 o. tnda tnda nk ada muscle ke aa? weeeeeeee =p

neways. smlm best gila kot. pegi gym dn buang masa kt sana. hr ni g kerja.mcm laju je buat kerja (nk bgtau konon fizikal internal ngan external aku baru upgrade aa. habis satu ofis aku canang aku g gym ) hahaha ;-p
tp mcm dh ptg . at 5pm cmtu. baru rasa. badan cam sakit2. dh tu mcm ada muscle lah (part ni tipu sket) ehehe ;p
tp mmg badan sakit2. pastu terus pulang rumah.
hm . tp pagi td time makan pagi. heaven kot. g makan kt shah alam walk. gila cuci mata smpai bersih. sbb mcm ramai peguam2 hensem lalu lalang kt table kitorg. korang cool :D. dn ada sorang ni sgt cool. korang tau sape kan? haha. tp rmbut dia gugur dh la wey. omg. usia usia.
hm. kerja mcm byk. tp lepas tu dh siap. lepas tu dh mcm. apa nk buat ni. finally. 5pm .pulang.lapar dn makan. sumpah makan best.
balik. mandi. makan. lepak rumah dn ym..google.siapkan slide pelancongan. lebih kurang tu je la aktiviti pulang rumah. di samping sedang restkan bdan yg sakit2 ni. omg. nmpak sgt lama tk sukan. dis saturday pn mcm plan nkg lagi.tp kerja. tuka kepada friday boleh hana? gym jom na. dis friday.eceyh.
td kt ofis. sy ym ngan 'somebody'. and sy dpt satu berita sgt gembira. :D. sy gembira utk dia . tahniah sahabat. demmit. awk tau tk sy nanges lepas tau itu? awk tau tk berlaku kekecohan di ofis. sbb sy nanges. sy nanges sbb happy :D. thanks utk jujur ttg itu. and puspa dh janji nk rahsia. ok sy rahsiakan itu. :D. skrng sy tau apa itu gud frens. i heart u sayang :D.

rasa nk upload aktiviti sy sebelum tahun 2008 berakhir *senyum.
lovessssss. \(^o^)/

gym

kerja.
cupcake ;D


sheila on 7

salon.


bff

We can only learn to love by loving.

2 comments:

dewi said...

sekejap je kan masa berlalu.eh gamba awak ngn juden kat so7 tu.mase tu sy pena nmpak juden kat konsert tuu.aaa taksangkaa kita kawan kan skang.
hehe.
lafyu cikcekodok<33

Anonymous said...

tu la (:.
ha. ye la. tk sngka gila. ingt lagi nmpak awk kt unisel. hot stuf kay. ehe
pastu in the end kawan ngan awk n nana kan. yey!.
study smart k darl.kissssss

love u <333333
-puspa.