Saturday, June 26, 2010

superman with no arms.



okay.zharif ni style. kalau nk jmpa dia.pegi denai alam.pr best.soft.friendly.1st time jmpe dh ble rasa mamat ni good heart.kasi kita comfort ngan dia.knowledge banyak x ingat. org ada tgn belum tentu boleh ada apa dia ada. bila Allah tarik satu benda.Allah bg satu benda lain kt dia yg tk semua dari kita ada. KEKUATAN + KESABARAN.

sumpah! tgk dgn kaki dia blh jd tgn.bila tgk live.rasa cam. ya Allah.mmg setiap manusia ada istimewa dia.Allah uji dia.sbb Allah tau dia mampu hadapi ujian tu.usaha tak berhenti.kasi dia laju je buat kerja guna kaki je wey.

time borak.boleh rasa dia ni honest. korang turun denai alam.menderma. plus bleh jmpa zharif ni.dia cani pn.dia hot wey. heeee ;). sumpah dia hot.
and paling best. i rasa dia sincere semua dia buat. sbb tu ..kita semua.happy tgk dia. tenang pn iye. ;).

to all.
mari doakan semoga Zharif slalu happy dalam life dia. mari doa. semoga Allah selalu lindungi dia. mari doa semoga dia dijauhkan dari benda yang tak baik.Ameen.

to Zharif : good luck ;)).

ps : balik je ofis. kte google pasal dia.sbb rs cam ada benda best kt dia *obses.
haha.;p.okay lah.Assalamualaikum.

2 comments:

Anonymous said...

walaupun serba kekurangan tp betul die hot dan happy.. denai alam kat mana ya? berminat untuk menderma dan mengenali.

setiap insan adalah ciptaan yg paling indah di ciptakan oleh Allah. mari la kita bersyukur di atas kurniaanNya.

puspaSARI. said...

google darc.. ada web dia ;).

btul.
*syukur ;)