Thursday, August 20, 2009

booooooo puspa!



saya ada kurang.
tp apa?

i knoe.
sbb tu sy slalu tkde luck ..


nasib tk selalu berpihak dkat sy.
why?
tell me.

stil.
tell me.mmg sy ada kurang.

tp apa yg buat sy jd sgt loser.
sy lost.
sy diam.
sy jd org sgt bosan.
atau sy mmg bosan.

sy jd org sgt loser
atau sy mmg loser.

Tuhan syg sy.dugaan byk dtg.
Betul?

doakan sy .
doakan hapines masih ada utk sy.
doakan sy kuat.
doakan hari hari sy
sy kuat.

sy syg korang.
til now. i rs selesa dgn mereka bertiga .

thanks korang =(

6 comments:

dobot said...

gudluck, babe.
;)

suhana said...

hye pus! u are so not loser ok! we will always support u! bak kate kau dugaan yg byk tu lah akan buat kite lebih dewasa ;p luv u!

puspa said...

pray for my hapines syg syg ku ;(

suhana said...

of coz we will...always!

hanhan love yu! said...

ai syg yu juga puss... :)
dugaan tu biasa. hana pun mcm tu.
ssh nak naik n lbt nk naik. bila kat atas ada pula org cemburu nk letak kita kt bwh blk. tu dugaan juga tuh. shit. rasa tak best still kena strong. puspa pun mesti strong mcm kita okeh! muah! ;)

puspaSARI. said...

hna : thanks hana.pray utk hapines kte babes :).doa doa kalian.sy mahu! :).mwacks.