Wednesday, August 12, 2009

roadrunner.


aku rindu ini.
aku rindu zaman aku ada berpuluh kawan.
yg menepung tawar aku tnpa memikirkan prasaan aku.
aku suka tindakan drastik korang.hahaha. aku suka zaman kegilaan ini.
zaman muzik yg tiada kawalan.stone.
zaman sing along.melompat.merangkak dan berbagai 'me' lagi. =p.
zaman kalau mkn di mapley.meja sambungan nya mesti 10.
gosipnya msti beratus.
air nya bergelas.
zaman tidak ada masalah.
zaman hav fun.
zaman semua org kosong dn akan bergembira bila brjumpa.
zaman persahabatan yg ada naik turun nya.
zaman hingga ke melaka perginya aku utk tidak fikirkan masalah di kota shah alam.
zaman kawan kawan yg mahu melihat aku hepi.yg dgr tangisan aku.
yg dgr hapines aku.
tp aku rasa dh tkde.
tepung tawar ini juge kali terakhir mungkin.
skrng zaman matang.
ahai.
cpt nya.
age aku tahun depan 25.
25 wey. 25.

14 comments:

jojie Oh! said...

huhu same la kte 25..aiyark! sy x percaye nk msk 25.. huhuhu

puspaSARI. said...

joji : kan kan kan :|

murn!e said...

umur je meningkat sebab number dan tahun...jiwa masih boleh keep muda remaja!! baru awet muda!! *sambil kenyit kenyit mata*

work here with me at kulim nih. hehehe. sure puspa akan rase macam umur 17 tahun lagik. my opismate especially yang laki sume masih kanak kanak rebena even dah beranak pinak. tiap ari kalo tak gelak sambil pegang perut tak sah.

Jay Izzati said...

The good old days babe

sha sha =) said...

im 21 nex year. boleh mengundi! ayoo..

puspa said...

muni : jauhnya .nk kena g sana.:p. tp babe.age skrng.mcm mcm sy fikir utk future. ee.risau itu.risau ini. sedang dlm proses kematangan eakkkk..

jay : :D

sha : uhu. ayo ayo

AjuA said...

yang simbah2 air takde..
seksi sket.. :P

puspa said...

ajua : hahaha.u tk ble bla (time i reply u ade ni kt dpan meja i tgh borak ngan kakzaidah :p)

dobot said...

da semakin tuaa yeaa.
tp, takk ber-makna semua "me" akan hilang oke.

puspaSARI. said...

dobot : tp dh hilang nie :(.isk!

dobot said...

jgn ber-sedihh,
juz chill up again, again n again.
;)

Haqim Zolkefli said...

meja sampai 10? kat mohsen ttdi? kat MCPA? lompat2 bodysurf? amik gambar berguling2? jalan2 raya rumah nad? buka puasa ramai2 sampai penuh kedai?duduk kat klcc ramai2 takde hala tuju? hehehehe. rindu kan?

puspaSARI. said...

akim : akeeeemmmmmmmmmmmmmmm :(.rindu gilaa!! yela.roti nan yg ada cheese kt mohsen tue. mosh kt mcpa. ambik gmba bagai tk mahu.nad masak macam2.akim gay potong buah. pakai baju kurung.plus baju melayu bagai kt klcc. balik ppkul 2 - 3 pagi.
kena marah dgn mak sbb degil.
gila rindu!.
saakat akim dgn akeem.
sakat karem dgn alia.
sakat sakat sakat.haha.
slmt bpuasa :)

puspaSARI. said...

dobot : thanks yo :). pray for my hapines yang. Ameen :D