Tuesday, June 23, 2009

iloveyou om.

Finally, pagi nie seme staf bkumpul dgn bos.
ade satu part aku rasa bos jd sgt cool di mata aku part nie

bos : din , u ok ke tue.i rase u kne cr kerusi. kene duduk.
abg din : sy ok. tkpe. sy ok.kuat (abg din ada masalah di kaki yg kritikal.tp semakin ok.)
bos : tkpe. u jgn pakse diri. i tau. kalau tk ok pn. u ckp ok. rin ambik kerusi rin.

*lepas tu sharul g ambik kerusi utk abg din. (en sharin temankan sharul jek.;p)

kelebihan dia di situ.
aku nampak tue. ktorg concern pasal alam sekitar pn.sbb dia byk bg knowledge.aku pernah je habis kan kertas.nnt dia ckp "puspa.nnt lg byk pokok ditumbangkan". lepas tue.terus aku belajar guna brg recycle..

lepas tu.td dia siap remind pasal rokok. sile lah brhenti merokok pada si heavy smoker.
budak budak laki tmpt aku seme tunduk jek. haha. tp msti diorg terharu bos remind.dn care pasal diaorg ;D.

pagi pagi dh ada cerita prihatin sesama staf yg aku rasa terapi aku pagi ni. aku suka betul benda baik baik nie :).

walpaper hari ini :-

;-p. (muka tk cukup tido semalam.uh stone.orked tu utk mb.demmit cntik plak.)

4 comments:

SelUsuR saTu duNia yg IndAh said...

KAk PUsPA yG CAntiK!!

LALALALA:D

puspaSARI. said...

selusur : haaa. awk lg cantik ;)

Jiran Azali said...

bos cool ke..? omg! u banyak makan lauk yang dia bawak...

puspaSARI. said...

bapak caca : eee. ye ke aa? haha. scary plak. yela i cam trdiam.tp bkan i je.seme. u pn sama. kan? isk.