Friday, May 22, 2009

kangen.

8am - smpai ofis.

*statik dpan pc. slalu smpai smpai.mst jerit.

puspa : asszalee.samlequm.
zale : gaye ustaz : waalaikummusalam.

pastu g tmpt dia.ngadu itu ini.tkpun dr tmpt sndiri.jerit jerit kutuk chelsea.wey. kau tkde.tkde geng plak nk gaduh.demmit. geng cederakan org pn tkde.aku pnah buat dia nk tersadung.. ;p.

830am - azwa mari.
puspa : morning ajua.
ajua : apusssss. a a a apusssssss. heheh(dah dua hari tk dgr.) pstu gaduh jgak.ni seme budak budak deretan partition aku nie.

wey isnin ni korang ade balik kan. gila dua hari mati kutu.tk gadoh ngan sesape.

sbb korang tkde.korang menghiasi blog aku hr ni . rawr ;p

ni zale. aku yg candid pict ni.zale stone. ;p.lepas candid.aku gelak
guling guling. bleh? ;p

ni gambar last year.sebelah aku tu lah ajua. isnin ni mst dia buat hal balik.panggil aku apusss. dh tue. ke isnin ni lu koma.sbb penat kt surabaya. ;p. hehe

Gambar awal awal masuk keje dlu.kenal zale. dgr nk tunang.cpt tunang hujung tahun ni.aku doakan (abis market kau.haha :-p )


since korang dh tkde.aku kawan ngan ular kuning tue.nama dia carrick.nk kawan ngan m.carrick version org.jauh kt old trafford.nama ular ni carrick pn jadi la.

isnin ni aku buang ular ni.sbb aku dh ada korang balik ;). semoga selamat pegi dan pulang ya.ktorg rindu korang wey.ofis tk bising mcm slalu dh nie.demmit.

6 comments:

susudalambotol said...

puspa! beraninyeeee pegang ulaqqqq :s

i want you. said...

hid : haa ;p. geli la seebenarnya.hehe

oxygen-me said...

Ahaha.. Cool! Carrick version ular! Woohoo..

Version Vidic ada untuk Oxy tak? Hehe.. ;p

puspa said...

oxy : ;p/ vidic. aa. nnt kte carikan ;)). hihi

akuazwan said...

salamz
gua berkenan sungguh gambar kawan ko yang melompat macam monyet tu.
ini boleh dijadikan bahan untuk menjatuhkan beliau.
hahah..(gelak jahat)
ko da dapat ole2 dari indon tak dari dia. yang aku nampak cuma dia beli joystick PS yang baru je.

beda usia. said...

azwan : wsalam. hahaa. yela.kawan aku.kawan ko jgk. selambe ckp dia monyet. dia dh baca.dia gelak2 pstu marah .hahaha. ole ole.dpt.dia kasi tees tulis PUSPA :p. slalu kalah main game dgn dia eh? ekekeke.korang ni mesre la.awww :)