Thursday, April 9, 2009

dua karakter berbeda dalam mencari arti hidup mereka sebenarnya

episod 2.

dear ajai,


sebenarnya tk reti nk becerita pasal org.tp mcm nk mencuba.ini entry pertama yg becerita pasal kawan baru yang rare. =).
sy knal dia.dr blog.cukup itu utk terangkan mcm mana bleh knal.
lepas tue. dia mntk baju changcuters.sbb sy mau ke bandung.time kt bandung.mcm.oh yela.dh janji.nk belikan.tp cari tk jmpa.akhirnya rolling stones. adela utk dia.. Thank God oh.sbb baju tu ok dgn dia :p. (rasanya time bg baju tu 1st time jmpa). time lepak.mcm sy rasa dia org yg selesa.dn tk menakutkan. kalau scary.mst sy dh diam atau cr alasan nk pulang. tp tk pulak sy takut dgn dia.
one thing is. sy rasa dia ni jenis.ikut diri sndiri. dia jmpa sy dgn muka relax jek.becerita.mcm ikut apa dia rasa nk cerita. dn sy selesa dgn apa knowledge yg dia ada.
dn dia tk childish pun. (tp dia mcm ajai) haha ;p
sy ada lostcontact dgn dia. (tktau nk type apa part nie) tp lebih kurang.sy ikut flow saja.kalau friendship itu kuat. jd dia kekal di sebelah sy. kalau tidak. dia akan berlalu dn cuma menjadi masa lalu sy yg sempat sy anggap dia mister ajai yg cool . =)
2nd.
sy dpt msg.number dr bangkok.
scary mula².(scary sbb.knapa ada on dan off dlm friendship)
tp bila diterangkan.baru sy faham.
sy jmpa dia lg.kali ni.sbb dia balik dr bangkok. 2nd time jmpa. dia masih mcm dulu. tkde ape yg brubah.mungkin dia ada muscle.dn sy masih suka dgn cerita.dia anak tunggal tue.:p.
good luck.work smart.sy boleh jd pendengar yg baik.kalau ada cerita lg dr awk ;).
p.s : and yes. sy dgn dia.byk kontra sebenarnya. oo em gee. sy gila suka pulau. tp dia gila benci pulau. dn sy rasa ada beberapa lg ah. ada prasan ka ajai? kiter gile tk byk prsamaan pn. :p. tp masih boleh becerita dgn lama. hehe.
cool kan?
yg benar,
presiden mufc (^-^)

baju ni cute kan?thanks mister ;D

-the end-

5 comments:

jojie-elle said...

feewiit! =)

aie akaike said...

hah. hati berbunga2. heh.

Farah said...

comel la anda dengan baju itu:)

Razaisyam Rashid said...

nampak gemuk!!!

akhirnya awak nampak lebih besar

hihihi

puspaSARI said...

joji : fewit jgak ;p

aie : o bahan eh?

farah : thanks ;p.

ahmad isyam : o em ge.bebel jek!