Monday, March 30, 2009

Pak Samad.


Segala yang dihasrat tapi tak didapat
adalah nikmat yang paling padat -A. Samad Said
Art for gaza.
Pembuka aadalah.pak samad.
dia cool. dlm gelap.brsama pelita.
sy dgr puisi dia.
'live'
sumpah.
sy suka perjuangan dia.
perjuangan belum selesai.
kan?
apa pun kamu buat.
good luck =)

6 comments:

revrie said...

Beliau hebat tapi tk cool apabila memilih untuk berarak bersama anti PPSMI tempoh hari. Sepatutnya professional bertindak professional dan menyediakan cadangan2 yang bernas dan bukan berarak. Pendapat saya. Namun kehebatan beliau memang tak boleh diragui.

puspaSARI said...

yep. sy tau. itu mst isu. tp apa pn dia buat. puspa stil rasa.dia mmg pejuang yg tk knal apa itu kalah. =))

Razaisyam Rashid said...

rindu puspa

awwwwwwwwwwwwww

puspaSARI said...

razaisyam : i mis u too =p. eheh. hr tu tk dtg pn.wek!

oxygen-me said...

Oxy pun nak join rindu jugak! Huahua.. Ms. Puspa, you have been tagged.. again! Haha.. Maaf, I have to tag u daa.. Boleh je buat anytime you're free.. Betul2 FREE.. Haha..

Wahaha.. Coolnye dapat snap photo dengan sasterawan negara! Huhu.. Best2! :)

puspa said...

oxy : ;). rindu oxy jugak ! :D. ha.alrite. nnt puspa buat ;)). ehhehe.

tu la. pak samad.rare ;p