Thursday, January 8, 2009

hello LOVER.


gamba pertama tu puspa dgn kak zaidah
status : suda bekahwin dn ada anak yg comel. nama haikal.
hubungan : rapat.slalu tlg bila susah senang. i love u kak.
2nd pict : kak mar.
status : tunang org.hehe.
hubungan : sgt rapat gak. td baru makan tomyam sesama kan? ekeke.
p/s : ni pict waktu honeymun ktorg sblm hr ini tiba. bermula hari ini.skop kerja dh dpt. bos dh mula adakan meeting apa program tahun 2009.
yeah.
semua dh mula bekobar kobar bekerja.dn mahukan pembaharuan.TERMASUKLA PC AKU.YG JADI BARU LEPAS FORMAT. ;p.
skop keja aku tahun ni.pelancongan. tahun lepas.penerbitan.pelancongan.kebudayaan.
perhubungan awam.seme aku sapu ah. =p. tahun ni aku kena sapu pelancongan. semoga idea keluar byk. aku juge tk ble lari dr IT ah kos aku tu. sbb bos suruh aku build web utk jabatan aku yg di dalamnya ada cerita pelancongan,dn pasal jabatan aku.and jom buat team utk build web ni.buat sorang2 juling ah mata kan? ahli² team. aku dh tau sape. nama² tercalon.msti lah azwa dan azale.(slmt bekeje same kawan² ) ekeke. jom balik 2pagi mcm dlu lagi =ppp


hari ni hari perempuan (period pain) so td meeting.aku buat² hyper.sebenarnya perut sakit gak.1st day babe :(. (tetibe aku rasa nk iklan.=p)

cont story :-
aku harap minggu depan aku dh ble work hard.minggu ni dh buat 8story utk buletin.minggu depan dh kena start dgn skop baru.minggu ni penerbitan. minggu depan pelancongan. good luck puspa. \(^o^)//.

and utk kawan² ofis : good luck korang.jom keje rajin².

4 comments:

ckrra said...

haih puspa bestnye dpt pelancongan. jeles2. nak nak yg part g GYM. bestnye g GYM!

Anonymous said...

rara : tourism.tp kt selangor je.and more shah alam. tk byk sgt.tp best je ;p. hehe. jom g gym sesame.meh tinggal shah alam meh (hug) *i luv u babe.

-puspa

Razaisyam said...

apa status yg gadis sebelah kak zaidah tu?

Anonymous said...

razaisyam : single ah.nk carrick.jauh sgt ;| (sigh)