Saturday, January 3, 2009

Aku kat ofis . kerja

pc aku tak baik lagi *sigh

aku nk buang ym terus. *emosi

so lepas ni kalau aku on. maknanya aku kt rumah ataupun aku minta permission org ofis ni utk guna pc diorg..
skrng aku kt pc sendiri.
buat kerja.

dr tgh hari td. smpai 6 ptg lah kot aku stay.
aku dh siap 4 story . ada lagi 4 story
ada 8 story.
isnin submit. esok nk relax.
so hr ni aku siapkan ah.
oyeh. (semangat tk hengat) =p

aku kt ofis sorang sorang ni.
gila berani.haha.
td dgr bunyi kerusi gegerak. aku agak. tu angin jelah.
tkde bende. sbb skrng kerusi tu dh senyap
so.
apa ada hal.

nk sambung kerja.
calooooooooooooo..

5 comments:

oxygen-me said...

Alalala.. Ms. Puspa, kerusi goyang tu buat I suspen jugak bila dengar! Hehe.. Don't worry.. Like u said, 'angin' je tu.. Hmm.. Jgn stay alone selalu, dangerous okay! Hehe.. Anyway, I hope your pc will get well soon! Huhu.. Aha! Game ManU tomorrow night, ya! Daa.. =D

dewi said...

puspa ym awak ada virus.asyik2 anta bahasa thailand.ahah

Anonymous said...

oxy : angin kot. ke ada org. tp dia tk tgur puspa. and puspa pn tk prasan.rupanya ada org =p. pasal pc tu. thanks. i wish.
yeh glory glory

dewi : tau. time tu puspa on kt pc sndiri kt ofis. jgn ckp lagi. nnt puspa mencarut. *jerit. sometimes i feel like. demmit. gila depres.

-puspa

sophie said...

hey kerusi gegerak itu gay!mencarut je kalau dia bergerakk lagi.

Anonymous said...

phya : hehe. tu aaa. sangatt. phya pc kite stil mcm ngok. benci pc sndiriii *sighh

-puspa