Thursday, December 11, 2008

aku followers tegar RANtAi dari 2006-2007 . tahun ni tktau lagi.harap dpt sambung jadi followes tegar.awh awh awh (gediknya)

2006

2007


2008? =D


RANtAi ART EVENT

Suatu metafora mudah untuk mengangkat seni menemui titik persamaan dalam aktiviti seni dan juga sebagai satu manifesto usaha dan bakat yang kita jarang lihat. Seni itu sendiri suatu penumpahan idea dan semangat melalui pelbagai medium dan inovasi yang diguna pakai oleh seorang karyawan. Hasil gabungan usaha bersama ini untuk menyatukan hasil seni yang berbeza dari segi idea dan cara persembahan untuk mencapai satu kombinasi yang unik, mereka percaya bahawa seni memiliki sifat tiada henti dan keperihatinan yang akan selalu menemui kematian dan akan mencipta kehidupan yang baru. Hasil seni yang hebat merupakan punca dari suatu kematian seni yang hebat di masa lepas. Setiap karyawan memiliki wahyu mereka tersendiri dalam proses menghasilkan seni mereka.
  • yeahs.boleh dgr puisi hebat kak fyn lagi =D. (kissssss)
  • boleh lihat karya seni anak malaysia yg hebat lagi
  • boleh lihat usaha anak malaysia kenalkan seni pelbagai pada matsaleh yang melancong ke Malaysia.bangga oke. ;D.
  • boleh beli jenglot nad lagi =p.
  • boleh cuci mata dgn poskad yg rare ;D
  • boleh layan cerita gays lagi (ada lagi ke? ;p)
  • boleh dgr akustik yg best lagi
  • boleh shopping mcm sedikit gila lagi
  • boleh dpt kawan baru lagi di samping cuci mata yg dh lama tk bercuci ni =p
  • boleh main lecak lagi(kalau hujan.hehe)
  • boleh jmpa enot.kfyn.din.capit.dewi.dll rakan futsal yg comel2 dn hensem2 lagi.
  • senang cerita.jmpa kt sana.dn nikmati weekend dgn sajian dn hidangan dkat dgn pelita okek.(loveeeeeeeeeeeeeeee)

3 comments:

Razaisyam said...

nak ikut boleh?

heheheh

aie akaike said...

wohh.. nnt kenyit2 kat kite di sane k... ;p

puspasari(= said...

razaisyam : ele. tahtah cerita dia ditayangkan.wek!

aie : oke. kenyit lama skek.hehehe ;p