Sunday, November 16, 2008

bye stalker.

dari semalam ada si stalker yg cal sy

scary sebab..

  • dia tau kat mana sy kerja
  • dia tau nama penuh sy
  • dia tau team bola kegemaran ku
  • dia tau ku blajar mana dulu
  • DIA TAU NO TEL DAKU. damn.

hmm lepas tu dia cal dan ckp dan aku pn angkat. ingt kan siapa kan. hmmmmmmm...

perbualan ngok itu spt ini :-

"sy nk kawan dgn awk boleh. awk msti kecik2 je kan suara kecik. tnggal kat @$!@% lagi ke?, berapa adik beradik. sy harap kita blh kawan . masuklah frendstr sy (oh mmg tidak lah dlm hati)

"kenapa awk sgt formal kawan mcm biasa je. sy ni oke orgnya. (o really). ngeh"

Saya sgt menjadi tidak best. bila sy terpaksa berkenalan dgn seorang stalker. tp dalam masa yg sama tidaklah sy marah2. sbb sy risau. nnt lain yg jadi. sy cuma diam. dan meng iya kan sahaja. dn mencari alasan utk meletakkan telefon. and finally. bye stalker.

selepas itu telah selamat sy save number kamu dgn nama. bye stalker ;p

maaf lah. awk telah salah org utk berkenalan dgn sy. sy bukan seperti gadis2 yg suka menghabiskan masa melayan stalker. sy juga bukan seorang yang suka berkawan dgn org yg tidak sy kenali.(masa kecil sy di ajar mama jgn kawan dgn org tk kenal) ;).

awk juga telah tersalah org apabila bertanya peribadi sy. dn utk sy jujur dgn org yg sy tk kenal.mmg silaplah. jadi dgn ini.awk mmg telah tersilap org. sila stalker gadis lain plsssssssss =p

oke bye.

*tulis blog kisah stalker.sbb dlm masa yg sama geramnya dgn org yg bagi number aku kt org aku tk knall. =(. *sigh.

4 comments:

oxygen-me said...

Ms. Puspa.. Eee.. Saya juga jadi takut bila membaca post ini. Kamu harus be careful ya.. Betul tindakan kamu, jangan dilayan orang macam tu! Hehe.. Anyway, thanks for visiting my blog! Daa.. =P

puspasari(= said...

tu laaaa. ;), no worries. sy bukan gadis liar.hahahaha ;p

sabrina.h said...

uiksss pya pun slalu dpt call mcm nie..tah mana2 dpt no phone pya..mmg x layan lar,scary jer org mcm nie..

take care puspa..don't talk to stranger hehehehe

Anonymous said...

oxy : most welcum.thanks concern gadis ;)

sab : haa kan. tu la . aish.scary gila. ee!. ckp ngan phya careful gak. muax. lev uuuuuu banyak2 ;)

-puspa