Sunday, September 7, 2008

penang sgt fun (=

Seminggu sebelum..
Plan mahu ke Redang... naik bas kira budget..
semua ckp ok ok ok tp sayang,satu sahabat baik kami. tidak dpt follow =(.
mungkin nnt pasti kamu follow janji oke! hanna ;))
dgn tapi lagi last min
tuka plan

MAI KE PENANGGG AAA =ppp

tp mmg ada praasaan.
"mcm tk jadi je" =p
suhana plan hari khamis tp sy pula tk boleh cuti kondisi bos dan sy tidak berapa baik ketika itu tiba2 suhana ckp ok ok jumaat onnnn..
Hari Jumaat.. pukul 5 dh bergerak pulang.. smpai rumah BARU PACK BARANG. ehehehe lepas tu lama sikit suhana dtg.lepas tu dira. lepas tu dira ckp kawan ofis dia ada sy dgn suhana. mula gelisah.resah best ke diorg hm hm hm perjalanan dah bermula beergerak 2 kereta =)) tp sy ngantuk. borak2 mata pejam borak2 mata pejam smpai r n r sesi kenal kenal "nama sy man. naama dia lan" nama dia puspa nama dia suhana <-- dira kenalkan man dengan camera jak ;p. lepas knal2. rasanya sy dan su masih tk hirau mereka lagi ;p. hehehe lepas mkn2. begerak ke penang. destinasi ke penang .. dlm kereta. terus sy seorang koma jaga2 . kereta si kembar tk dpt dikesan rupanya sesat ;p. hahaha. tp nasib jmpa jam 2 pagi smpai ke feringgi. angin laut. belum rasa lagi tapi =( and kami ke motel. yg lagi scary org2 keje motel tu cam cisdels.bos dia pn cisdels eee NGERI esoknya pndah guesthouse.;))
Esoknya dh mula seronokk .......... =)))



hari pertama ..sesi kenal kenal.dan LAPA oke




mari gelap kan kulit

mari gelap lagi mari mari =p


ye dan gelap lagi =p


bff


ok ini best


best part 2



flyyyyyyy


gayyy

bff(kat line clear =p) parking jauh oke ;p

lovee loveee

bff

**ok dh ngantuk.esok sambung upload pict =p.











3 comments:

ieedacapit said...

wahhh puspa...seronotnyerr g holidayyy
:)

Z3MMs said...

Tak abis lagi posting nih.. citer tergantung.. :P

puspasari(= said...

aa aa cite tgantung. aaaishh. nnt puspa cont

yeh dada. holidae.sgt bestto ;D